Avontuur, plezier en de festivalsfeer op het Cabaret Vert festival

Van maandag 15 t/m zondag 21 augustus 2022

510.00  Par personne

Catégories : ,
AventureCharleville-MézièresEn groupeInsoliteItinéranceLa vallée de la Meuse et de la Semoy

Profiteer van onze exclusieve aanbieding! Vertrek vanuit Amsterdam per touringcar naar Thilay in de Franse Ardennen en ontdek het meest duurzame muziekfestival: het Cabaret Vert. Een mooie gelegenheid om de streek te ontdekken, uitstapjes met vrienden te maken en de beste concerten bij te wonen terwijl je geniet van een unieke sfeer.

Het arrangement is geldig van maandag 15 tot en met zondag 21 augustus 2022. De reis zal bevestigd worden bij een vertrek van meer dan 30 deelnemers.

Overnachtingen

Camping Domaine d’Haulmé heet je van harte welkom voor dit verblijf. Gelegen in de uitzonderlijke natuurlijke omgeving van het Semoy-dal, onderscheidt dit kleine groene paradijs zich door zijn 21 hectare terrein aan de oever van de Semoy rivier. Een ideale plek voor natuur- en sportliefhebbers. Het uitlenen/verhuur van kampeeruitrusting is niet inbegrepen.

Tijdens het festival zelf verblijf je op de campings op het festivalterrein in Charleville-Mézières. Je hebt hier de keuze uit twee campings, met twee verschillende sfeertjes. Camping nr. 1 voor degenen die niet bang zijn om te feesten en zo dicht mogelijk bij het festivalterrein willen zijn. Camping nr. 2 voor degenen die de voorkeur geven aan rust en ruimte. Beide campings zijn uitgerust met douches, ecologische sanitaire voorzieningen, mobiele oplaadmogelijkheden, een bar, een eethoek en een animatiegedeelte.

Reis programma

Maandag 15 augustus 2022

In de vroege ochtend, vertrek per touringcar vanuit Amsterdam. Een tussenstop in Brussel waar onze Belgische deelnemers kunnen opstappen. In de late namiddag, aankomst in Thilay in de Franse Ardennen. Vervolgens je tent opzetten op de camping Domaine d’Haulmé. Vrije avond. Overnachting in de tent.

Dinsdag 16 augustus 2022

Na het ontbijt, vertrek voor een Multi sportieve raid met als thema Ardenner ambachtelijke bierbrouwerijen. Tijdens deze dag ontdek je één van de mooiste valleien van onze streek, dankzij een combinatie van verschillende activiteiten: wandelen, fietsen, kanoën… Bij elke etappe deze dag kun je een lokaal biertje ontdekken en proeven dat door een van onze vele kleine ambachtelijke bierbrouwerijen wordt gemaakt. Lunch in de vorm van een lunchpakket. Terugkeer naar de camping aan het eind van de middag. Vrije avond.

Woensdag 17 augustus 2022

Na het ontbijt, aan het eind van de ochtend, transfer per bus naar Charleville-Mézières. Aankomst op het festivalterrein van het Cabaret Vert Festival. Je kunt nu je tent opzetten op de festivalcamping. Avond op het festival.

Van donderdag 18 t/m zaterdag 20 augustus 2022

Vrije dagen en maaltijden op het festival om te genieten van de programmering en legendarische sfeer van dit duurzame eco- friendly festival. Overnachtingen in de tent op de festivalcamping.

Zondag 21 augustus

Aan het eind van de ochtend keer je per touringcar weer terug naar Nederland met een stop in Brussel. Einde van het verblijf.

Het festival Cabaret Vert

Totaal onafhankelijk, multidisciplinair en groener dan ooit. Dit evenement wordt sinds 2005 door de vereniging FLAP georganiseerd. Een gezellig en heel bijzonder moment om met je vrienden te beleven. Met o.a. een stripboeken festival, vraagstukken over de duurzame ontwikkeling, straatkunst en -theater, programmering van lokale artiesten en kunstenaars en de promotie van de culinaire specialiteiten van de regio. Tijdens dit evenement zal je zeker niets tekort komen.

Het programma voor deze nieuwe editie:

Woensdag 17 augustus: Stromae, Parcels, Vald, Aurora, …
Donderdag 18 augustus : Slipknot, Pixies, Laylo, …
Vrijdag 19 augustu : Orelsan, H.E.R, SCH, …
Zaterdag 20 augustus : Liam Gallagher, Madness, Vitalic, …
Zondag 21 augustus: Eddy de Pretto, Gaëtan Roussel, Véronique Sanson, …

Le prix comprend

- Het vervoer in een standaard 53-persoons touringcar van Amsterdam naar Thilay in de Franse Ardennen.
- Twee overnachtingen op de Camping Domaine d’Haulmé in tenten, inclusief toegang tot de openbare sanitaire voorzieningen van de camping, ontbijt en toeristenbelasting.
- Een dag vol activiteiten op 16 augustus, onder begeleiding van een professionele sport- en activiteitenbegeleider in de Semoy vallei, inclusief het proeven van 6 lokale biertjes.
- Lunch op 16 augustus in de vorm van een lunchpakket.
- Tickets voor het Festival Cabaret Vert van 17 t/m 20 augustus 2022 (4 dagen).
- Toegang tot de festivalcamping voor 4 nachten inclusief het gebruik van de sanitaire voorzieningen van de camping.

Le prix ne comprend pas

- Diners tijdens het verblijf.
- Eten en drinken tijdens het festival.
- Kampeeruitrusting (tent, slaapzak).

Prix indiqué par personne

Disponible